Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на съединителя!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулиране на съединителя!

Та от скоро съм с Алфа 156 1.8 Twin,по-точно от около месец.Купих я чук е,но едно нещо много ме дразни.Съединителя започва да отделя още преди да съм си помислил да си махна крака,супер ниско.Човека от който я взех май го е сменял не много отдавна.Та има ли начин да се регулира и да се вдигне малко нагоре!Аз и свикнах,но жената много се цупи защото и гасне от 10 пъти 6!И ще вземе да се прекара нещо друго.Мерси предварително!

Може да се пробва с обезвъздушаване като начало, после може да прекараш човека дато го е сменял през детектор на лъжата за достоверност на твърдението че го е сменял.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ем кажи как да стане обезвъздушаването.Иначе човека не ми е казвал че го е сменял аз така си мисля принципно!

Comment

абе не си свикнал още. като е покараш повече време ще ти е по удобно дори.
        1.9JTD 105+

Comment

педала връща ли се догоре сам,ако не има една възвратна пружина горе в основата на педала,и аз замалко да сменя съединителя заради същия проблем.

Comment

Педала си се връща,няма проблеми,нито боксува,нито нищо.Просто супер ниско отделя и затова питам ако може да се вдигне малко,но щом няма някакъв прост начин така ще е!Мерси за отговорите!

Comment

Working...
            X